Oönskade barn? Lägg dem i förvaringsbox.

Otroligt men sant, nu kan man i Ryssland lämna sitt oönskade barn i en förvaringsbox på särskilda ställen. Allt för att barnen ska slippa en uppväxt i en ohälsosam miljö. Eller än värre, dumpas i en container.

Det låter ju fasansfullt, för hur kan man som förälder dumpa sitt barn på ett sådant sätt. Men å andra sidan finns det människor till allt, inte sant? Så myndigheternas initiativ kanske inte är så dumt trots allt om man ser till alternativen.

Man får väl bara hoppas att detta inte blir en snabb lösning för de som inte har råd med preventivmedel. För som sagt, det finns folk till allt.

Annonser

8 svar

 1. Margareta: Läs igen.

 2. Lever du i en sluten egen värld. Som inte har förstådd hur det ser ut utanför din egen dörr!

  margareta

 3. Ann-Sofie: Ja jisses, om man börjar grunna på det än djupare så undrar man ju vad fan vi håller på med egentligen. Tur att det finns vettigt folk ändå!

 4. Oj! Såg precis ”vetenskapens värld” och ”Vad gör oss till människor” och fick mig att inse att att det är ett mirakel att vi överhuvudtaget lever. Och så får man läsa detta precis efter … chock!
  Fick mig att fundera på religionens betydelse .. att den förbjuder preventivmedel i de katolskt ortodoxa regionerna men att lämna bort barn i en låda är ok. Eller hur mycket våldtäkter det sker som ger dessa oönskade barn.
  Tänk om mänskligheten kunde uppföra sig som man önskar.

 5. Jo, en brutal lösning på ett rått problem. Eller något i den stilen. Ack och ve denna jämmerliga mänsklighet.

 6. Låter kallsinnigt,men som sagt alternativet är kanske värre.

 7. Ja det gör vi verkligen och man undrar om inte den siste idioten snart ska vara född. Men en sådan tur har man väl inte hehe.

  Tackar så mucho för fina ord, jag bugar, bockar och niger på samma gång 🙂

 8. sjukt!! men å andra sidan vi lever verkligen i en sjuk värld!! Gillar det du skriver om! intressanta saker! 😀 fortsätt så! kraam
  gullizz

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: